[صفحه اصلی ]
صفحه اصلی::
دفتر مرکزی انجمن‏های علمی::
فرمها و آئین‏نامه‏ها::
نشریات علمی::
اخبار::
گالری تصاویر::
سوالات متداول::
انجمن دانشکده‏ها::
کنفرانس‏ها و همایش‏ها::
تماس با ما::
تسهیلات ویژه::
::

دریافت اطلاعات پایگاه
..
پيشنهاد شما در رابطه با مطالب نشريه علمي نگاه چيست؟
به بيان دستاوردهاي انجمن‏هاي علمي بپردازد.
به جمع آوري و نشر آخرين دست آوردهاي روز دنيا در زمينه هاي علمي بپردازد.
اخبار دانشگاه را منعكس سازد.
به بيان دستاوردهاي علمي اساتيد بپردازد.
به نقد و بررسي امور دانشجويان در زمينه علمي بپردازد.

..
:: گفت‌و‌گویی معمارانه با بابک شکوفی ::
 | تاریخ ارسال: 1395/11/25 |

جهت آشنایی دانشجویان بالاخص دانشجویان جدید‌الورود با فضای کاری و نحوه‌ی به عمل رساندن یک پروژه در واقعیت انجمن علمی تصمیم برآن گرفت تا از یکی از دانشجویان موفق فارغ‌التحصیل دانشکده بابک شکوفی، فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد از دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 1375، عضو هیئت موسس جامعه مهندسان معمار ایران در سال 1379، دبیر کمیته اجتماعی جامعه مهندسان معمار ایران در سال 1382، برنده اول جشنواره معماران جوان سال 1380، طراح پروژه‌های فرهنگی، اداری، تجاری و مسکونی از جمله: پردیس سینمایی تماشا، پردیس سینمایی آزادی، دیوان عدالت اداری، مجتمع تجاری و اداری طلای سفید بجنورد، طرح بازسازی بافت فرسوده آفتاب گرگان جهت پرداختن به مسائل ذکر شده دعوت به عمل آورد.

0

دفعات مشاهده: 7427 بار   |   دفعات چاپ: 1158 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .