[صفحه اصلی ]
صفحه اصلی::
دفتر مرکزی انجمن‏های علمی::
فرمها و آئین‏نامه‏ها::
نشریات علمی::
اخبار::
گالری تصاویر::
سوالات متداول::
انجمن دانشکده‏ها::
کنفرانس‏ها و همایش‏ها::
تماس با ما::
تسهیلات ویژه::
::

AWT IMAGE

دریافت اطلاعات پایگاه
..
پيشنهاد شما در رابطه با مطالب نشريه علمي نگاه چيست؟
به بيان دستاوردهاي انجمن‏هاي علمي بپردازد.
به جمع آوري و نشر آخرين دست آوردهاي روز دنيا در زمينه هاي علمي بپردازد.
اخبار دانشگاه را منعكس سازد.
به بيان دستاوردهاي علمي اساتيد بپردازد.
به نقد و بررسي امور دانشجويان در زمينه علمي بپردازد.

..
:: بازدید از پژوهشگاه علوم بنیادین ::
 | تاریخ ارسال: 1393/11/14 |

انجمن علمی دانشکده ریاضی برای اولین بار در دانشکده ریاضی اردو علمی بازدید از پژوهشگاه علوم بنیادین ( IPM ) را برگزار کرد. انجمن علمی ریاضی با تهیه بروشور هایی برای شرکت کنندگان به معرفی پژوهشگاه پرداخت تا دانشجویان قبل از ورود به پژوهشگاه اطلاعات کلی از پژوهشگاه داشته باشند. در آغاز دانشجویان از محوطه پژوهشگاه بازدید نمودند و سپس وارد پژوهشکده ریاضی شدیم.

برنامه ی تدارک دیده شده برای بازدید کنندگان که با سخنرانی دکتر پورمهدیان ، رئیس پژوهشکده ریاضی آغاز شد و همچنین دکتر ایمان افتخاری ، یکی از ریاضی دانان و پژوهشگران به نام کشور نیز در این مراسم سخنرانی کردند. زمینه اصلی سخنرانی ها ابتدا دستاوردهای پژوهشکده ی ریاضیات و طریقه ی پژوهش در پژوهشکده و سپس در مورد پیشرفت های ریاضی ایران و جهان و همچنین توضیحی از منطق ریاضیات بود. و پس از سخنرانی ، دانشجویان سوالات ونظرات خود در زمینه ی ریاضیات را مطرح نمودند ؛ پس از پایان مراسم و هنگام پذیرایی پزوهشگران پژوهشگاه و دانشجویان به گپ های علمی پرداختند.

از مهم ترین دستاوردهای این بازدید آشنایی دانشجویان با موقعیت های علمی آینده ی ریاضی و همچنین ایجاد انگیزه برای ادامه ی راه تحصیل در زمینه ی ریاضیات بود.

AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 3598 بار   |   دفعات چاپ: 879 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .