[صفحه اصلی ]
صفحه اصلی::
دفتر مرکزی انجمن‏های علمی::
فرمها و آئین‏نامه‏ها::
نشریات علمی::
اخبار::
گالری تصاویر::
سوالات متداول::
انجمن دانشکده‏ها::
کنفرانس‏ها و همایش‏ها::
تماس با ما::
تسهیلات ویژه::
::

AWT IMAGE

دریافت اطلاعات پایگاه
نظرسنجی
پيشنهاد شما در رابطه با مطالب نشريه علمي نگاه چيست؟
به بيان دستاوردهاي انجمن‏هاي علمي بپردازد.
به جمع آوري و نشر آخرين دست آوردهاي روز دنيا در زمينه هاي علمي بپردازد.
اخبار دانشگاه را منعكس سازد.
به بيان دستاوردهاي علمي اساتيد بپردازد.
به نقد و بررسي امور دانشجويان در زمينه علمي بپردازد.

..
:: مجموعه برنامه های دهه ریاضیات ::
 | تاریخ ارسال: 1393/9/21 |

در دهه ریاضیات که مصادف با فرارسیدن ماه محرم بود بر آن شدیم که رشته ریاضی را با ابعاد مختلفی معرفی کنیم و همچنین در جلسات متعددی تصمیم به برگزاری برنامه هایی گرفتیم تا تمامی ریاضی دوستان بتوانند از برنامه هااستفاده کنند؛ که شرح برنامه ها بصورت زیر است : اولین روزدهه ریاضی روز شنبه مورخ 3/آبان/93 با برگزاری مسابقه سودکو انجام شد، که با استقبال علاقمندان به سودکو به پایان رسید و در آخر در حضور تمامی شرکت کنندگان نفرات اول تا سوم مشخص و به نفر ممتاز جوایزی اهدا گردید. روز دوم دهه مورخ 4/آبان/93 با پخش مستند هندسه به کار خود پایان داد که در این روز مخاطبان خاص علم هندسه توانستند از این مستند بهره مند گردند. در روز دوشنبه مورخ 5/آبان/93 که هیجان انگیزترین روز برگزاری دهه ریاضیات بود،فیلم مشهور ذهن زیبا پخش شد که با استقبال بی نظیر دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و همچنین اساتید دانشکده ی ریاضی مواجه شد که تمامی حضار درخواست استمرار پخش چنین فیلم هایی را داشتند. پس از پایان فیلم از حضار پذیرایی نیز به عمل آمد. دهه ریاضیات در روز سه شنبه مورخ 6/آبان/93 با برگزاری مسابقه ریاضی به کار خود پایان داد که این روز نیز با استقبال بی نظیر دانشجویان رشته های مختلف ،بخصوص اعضای تیم المپیاد دانشکده رو به رو شد. سوال این مسابقه که توسط اساتید المپیاد دانشکده ریاضی طرح شده بود به نحوی بود که تمامی دانشجویان قادر به حل آن بودند و بیشتر خلاقیت شرکت کنندگان مورد توجه قرار گرفته بود. همچنین به ممتازین این مسابقه که موفق به کسب بالاترین امتیازها شده باشند جوایزی نیز اهدا خواهد شد. نکته قابل توجه و اعجاب انگیز این دوره دهه ریاضیات این بود که اولا اساتید و تمامی دانشجویان در تمامی مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری از رشته ریاضی و رشته های غیراز ریاضی در مراسم روز های مختلف حضور داشتند. ثانیا جشن ریاضی به نحوی باعث جذب دانشجویان جدید الورود به برنامه های انجمن علمی شده بود که دانشجویان ورودی 93 در تمامی مراسم ها شرکت و از آن ها استفبال کردند.

AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 6208 بار   |   دفعات چاپ: 808 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .