[صفحه اصلی ]
صفحه اصلی::
دفتر مرکزی انجمن‏های علمی::
فرمها و آئین‏نامه‏ها::
نشریات علمی::
اخبار::
گالری تصاویر::
سوالات متداول::
انجمن دانشکده‏ها::
کنفرانس‏ها و همایش‏ها::
تماس با ما::
تسهیلات ویژه::
::

دریافت اطلاعات پایگاه
..
پيشنهاد شما در رابطه با مطالب نشريه علمي نگاه چيست؟
به بيان دستاوردهاي انجمن‏هاي علمي بپردازد.
به جمع آوري و نشر آخرين دست آوردهاي روز دنيا در زمينه هاي علمي بپردازد.
اخبار دانشگاه را منعكس سازد.
به بيان دستاوردهاي علمي اساتيد بپردازد.
به نقد و بررسي امور دانشجويان در زمينه علمي بپردازد.

..
:: فعالیت های انجام شده توسط انجمن علمی دانشکده ریاضی در دوره ی دوازدهم ::
 | تاریخ ارسال: 1393/4/14 |

فعالیت های انجام شده توسط انجمن علمی دانشکده ریاضی در دوره ی دوازدهم انجمن های علمی به شرح زیر میباشد:

عنوان برنامه

تاریخ اجرا

برگزاری کلاس زی پرشین

17 آبان 92

مراسم معارفه ویژه ورودی های 92

22 مهر 92

ویژه نامه ورودی های 92

مراسم دهه ریاضیات

آبان ماه 92

همکاری در برگزاری هفتمین سمینار ملی هندسه و توپولوژی

9 و 10 بهمن ماه 92

بازدید از برج میلاد

مراسم روز عدد پی

19 اسفند ماه 92

شرکت در جشنواره نشاط علمی

سلسله جلسات دانشجویان دکترا

چاپ نشریه دنیای ریاضی

• برگزاری کلاس زی پرشین

دانشکده ریاضی به منظور افزایش سطح علمی دانشجویان در بخش برنامه نویسی کلاسهای اموزشی زی پرشین را برگزار کرده که با استقبال خوبی روبه رو بوده است. درای کلاسها دانشجویان کارشناسی ارشد و کارشناسی حضور داشتند .این کلاس ها درطبقه ی چهرم دانشکده ریاضی برگزار شد . کلاس زی پرشین از تاریخ17/8/92شروع و تا تاریخ 2/9/92ادامه داشت. مدرس این کلاس هم از دانشجویان دکترای رشته ریاضی بوده است

• مراسم معارفه ویژه ورودی های 92

انجمن علمی ریاضی  به منظور اشنایی بیشتر دانشجیان ورودی سال 92با بخشهای مختلف دانشکده ریاضی و اشخاص دانشکده ریاضی و اساتید مختلف دانشکده ریاضی اعم از اساتید گروه محض وگروه کاربردی و معرفی انجمن علمی و فرهنگی دانشکده اقدام به برگزاری مراسم معارفه کرده است.در این روز دانشجویان ورودی جدید اعم ازکارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا با اساتیدگروه های محض و کاربردی و کارکنان بخشاداری و انجمنهای علمی و فرهنگی  دانشکده اشنا  شدند. این جشن در تاریخ 22/7/92 ازساعت 13:30لغایت 15:30در امفی تئاتر دانشکده ریاضی برگزار گردید.

• ویژه نامه ورودی های 92

انجمن علمی ریاضی اقدام به تهیه ویژه نامه کردهاست که با همکاری اعضای انجمن و اعضای افتخاری انجمن و همکاری اعضای انجمن در دورههای قبلی همکاری و کمک دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد و کمک از اساتید گروههای محض و کاربردی تهیه شده که سامل مطالب گوناگون هم چون توضیحات در موردرشته  ریاضی و سوالات مختلف و جالب ریاضی ومطالب شیرین و لذت بخش ریاضی و...می باشد همچنین دانشجویانی که مطالب جالب داشتندتمایل همکاری با انجمن را داشتند در تهیه این ویژه نامه به انجمن علمی دانشکده کمک کردند .

• مراسم دهه ریاضیات

افتتاحیه همراه با پخش فیلم

سخنرانی دکتر نجفی خواه (از ناظر تا منیفلد)همراه پخش مستند شکار بعد مخفی

سخنرانی و گفت و شنود خانم دکتر گشتر نماینده وزارت علوم اتریش با اساتید و دانشجویان

نمایش مستند حکیم عمر خیام

برگزاری مسابقه سودوکو

• مراسم روز عدد پی

به مناسبت سالروز تولد عدد پی جشنی در امفی تئاتر دانشکده ریاضی برگزار شد. در این جشن دانشجویان و اساتید حضور داشتند ومطالبی در مورد عدد پی توسط دکتر نجفی خواه ارائه گردید.این جشن در تاریخ19/12/92در امفی تئاتر دانشکده ریاضی از ساعت 13لغایت 15 برگزار گردیده است. این جشن با حضور و استقبال خوبی روبه رو بود ودانشجویان سایر دانشکده ها نیز در اینجشن حضور داشتند . در این جشن مطالب  وسوالات جالب در مورد عدد پی ارائه گردید

• چاپ نشریه دنیای ریاضی

انجمن علمی ریاضی اقدام به تهیه و تنظیم نشریه برای فصل پاییز کرده است که در تهیه  ان اعضای فعلی انجمن و اعضای فبلی ودانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد که تمایل همکاری با انجمن را داشتند  همکاری کرده اند .

همچنین در تهیه ی مطالب مختلف این نشریه ازاساتید گروه های محض و کاربردی کمک گرفته شده است و همچنین دانشجویانی که علاقه همکاری با انجمن را داشتند مطالبی را ارائه داده اند . این نشریه مطالب متفاوتی همچون اطلاع و توضیح در مورد گرایش خاصی از ریاضی و....را در بر دارد.

• همکاری در برگزاری هفتمین سمینار ملی هندسه و توپولوژی

سمینار هندسه وتوپولوژی در تاریخ 9و10 بهمن باحضور اساتید و دانشجویان دانشگاه علم و صنعت و سایر دانشگاهها برگزار شد

در این سمینار دانشجویانی که علاقه داشتندمقالات خود را ارائه دهند به ارائه انها پرداختند.

AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 3708 بار   |   دفعات چاپ: 774 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 2 بار   |   0 نظر
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .