صفحه اصلی::
دفتر مرکزی انجمن‏های علمی::
فرمها و آئین‏نامه‏ها::
نشریات علمی::
اخبار::
گالری تصاویر::
سوالات متداول::
انجمن دانشکده‏ها::
کنفرانس‏ها و همایش‏ها::
تماس با ما::
تسهیلات ویژه::
::

AWT IMAGE

دریافت اطلاعات پایگاه
..
پيشنهاد شما در رابطه با مطالب نشريه علمي نگاه چيست؟
به بيان دستاوردهاي انجمن‏هاي علمي بپردازد.
به جمع آوري و نشر آخرين دست آوردهاي روز دنيا در زمينه هاي علمي بپردازد.
اخبار دانشگاه را منعكس سازد.
به بيان دستاوردهاي علمي اساتيد بپردازد.
به نقد و بررسي امور دانشجويان در زمينه علمي بپردازد.

..
:: برگزاری دوره های تخصصی رشته برق و الکترونیک ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۷/۲۳ |

شرکت ندای صنعت سفیر با همکاری انجمن علمی دانشکده مهندسی راه آهن دوره های تخصصی رشته برق و الکترونیک را در محل دانشکده مهندسی راه آهن برگزار می نماید.

دوره ها شامل PLC LOGO, S7-200 ، PLC S7-300 Level 1 ، PLC S7-300 Level 2 می باشد و کلیه ی دوره ها مشمول 20% تخفیف با ارائه کارت دانشجویی و 10% تخفیف برای افراد غیر دانشجو می گردد.

همچنین ظرفیت ثبت نام محدود می باشد و علاقه مندان جهت ثبت نام باید با شماره های 77936453، 09122793970 و 09355350574 تماس بگیرند. به شرکت کنندگان موفق گواهینامه معتبر موسسه توسعه فلات قاره (قابل ترجمه) اعطا می گردد.

AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 1861 بار   |   دفعات چاپ: 443 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 18 بار   |   0 نظر